Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Prom Night - Unrated Version

Prom Night 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207103EAN: 5051160228273

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Su­la­va­liik­kei­nen tei­nis­las­her päättäjäis­tans­se­jaan viettävästä ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jon­ka jä­se­net jou­tu­vat yk­si ker­ral­laan vauh­koon­tu­neen ex-o­pet­ta­jan­sa veit­sen al­le.

Su­la­va­liik­kei­nen tei­nis­las­her päättäjäis­tans­se­jaan viettävästä ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jon­ka jä­se­net jou­tu­vat yk­si ker­ral­laan vauh­koon­tu­neen ex-o­pet­ta­jan­sa veit­sen al­le. Suo­ra­vii­vai­nen ta­ri­na ja vim­mai­sat, mut­ta me­kaa­ni­set ta­pot ai­heut­ta­vat ylimääräistä sydä­men­ty­ky­tystä ehkä vain heik­ko­her­moi­sim­mil­le kat­so­jil­le, mut­ta puit­teet ovat ko­meat ja ju­na jys­kyttää eteenpäin var­sin viih­dyttäväs­ti. Un­ra­ted-s­ta­tus on myön­net­ty ke­pein pe­rus­tein, sillä ve­ri lentää san­gen mal­til­li­ses­ti ja epäus­kot­ta­vas­ti. Ky­seessä ei ni­mestä huo­li­mat­ta ole 80-lu­vun Ja­mie Lee Cur­tis -e­lo­ku­van uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti, vaik­ka sa­mal­la hiek­ka­laa­ti­kol­la pyö­ritään­kin.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva loistaa etenkin lähikuvissa, missä kasvojen huokoset ja pääosan tytön otsan arpi toistuvat elävän terävästi. Kylläinen, komean elokuvamainen väritoisto ja tumma perussävy viimeistelevät tyylikkään ulkokuoren. Muutama otos siellä täällä on havaittavan rakeinen, mutta tästä ei ole käytännön harmia. Häviötön Dolby TrueHD -ääniraita pelaa vahvasti musiikin varaan, joka luokin tehokkaasti tunnelmaa ja levittäytyy hyvin myös tilaan. Harmillisesti kappalevalinnat tosin heikkenevät alkutekstien omaperäisen pahaenteisen Ben Taylorin "Time of the Season" -coverin jälkeen.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan, pääosan Brittany Snown ja psykopaattia näyttelevän Jonathon Schaechin keskinkertainen kommenttiraita, storyboardeja tarjoileva kuva-kuvassa-toiminto, asiallinen making of (13 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (5 min.), vaihtoehtoinen loppu kommentein (35 sek.), hauskoja mokia (2 min.), tekijöiden omia tanssiaismuistoja (6 min.), vuosikirjavideota (6 min.) ja koosteet hotellimiljöön luomisesta (5 min.) ja tappajan profiilista (6 min.). Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)
15/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy