Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Väkivallan vihollinen V – kalman kasvot

Death Wish V: The Face of Death 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: LPCM Stereo
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5060057211731

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­maan­tu­va Ker­sey on löytä­nyt tiensä New Yor­kin muo­ti­pii­rei­hin, missä ir­lan­ti­lais­kon­na ai­heut­taa jär­jestäy­ty­nyttä vä­ki­val­taa.

Har­maan­tu­va Ker­sey (C­har­les Bron­son) on löytä­nyt tiensä New Yor­kin muo­ti­pii­rei­hin, missä ir­lan­ti­lais­kon­na ai­heut­taa jär­jestäy­ty­nyttä vä­ki­val­taa. Ker­sey yrittää nyt jättää oi­keu­den ja­ka­mi­sen vi­ral­li­sil­le ta­hoil­le, mut­ta kun uu­den tyttöystävän kas­vot sil­vo­taan on vain ajan ky­sy­mys kos­ka tämä ma­kaa ar­kus­sa ja syyl­li­set löytävät it­sensä tähtäi­mestä.
Kuo­si on uu­si to­dis­ta­jan­suo­je­luoh­jel­mi­neen ja muo­ti­nu­me­roi­neen, mut­ta vaik­ka Ker­seyn vei­si au­tiol­le saa­rel­le voi ol­la var­ma, että koh­taa al­kaa ma­ra­kat­te­ja ti­pah­del­la pie­nimmästä­kin rik­keestä. Elo­ku­va ei Os­ca­rei­ta pok­kaa, mut­ta bud­jet­ti­luok­kaan­sa nä­tim­pi ja myös ta­ri­nal­taan aiem­paa kun­nian­hi­moi­sem­pi jännä­ri jättää edeltävät jat­ko-o­sat kalk­ki­vii­voil­le. Vä­ki­val­taa ja pal­jas­ta pin­taa on tar­jol­la sii­hen mal­liin, että te­kijät ovat tain­neet hok­sa­ta ek­sy­neensä edel­li­so­sas­sa pois tu­tus­ta kaa­vas­ta. Lop­pu­tu­los on pos­ke­ton, mut­ta pe­rin mauk­kaas­ti.

Kuva

Otteeltaan edellisosiaan elokuvamaisempi kuva on vakaa ja rosoisella tavalla elämänmakuinen. Miljööt ovat ilahduttavan avaria ja kokonaisuudesta huokuu paitsi tekninen pätevyys myös visuaalinen viitseliäisyys.

Ääni

Sliipattu ääniraita selviää tehtävistään kunnialla ja myös laukaukset on siirretty rekisterissä vähä-diskanttisempaan päähän. Musiikkiraita on sekin asiallisen möreä vaikka ei juuri tunnukaan tapahtumia komppaavan. Runsas voice over -efektin käyttö alkaa sekin hymyilyttää.

Ekstrat

Ekstraton. Levyltä ei löydy mitään tekstityksiä. Elokuva on tässä arvosteltu osana sarjan kaikki viisi osaa sisältävää boksia. Brittipainos. (IJ)
27/02/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy