Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Wimbledon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111131EAN: 5050582905373

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kyllä bri­tit osaa­vat: ku­kaan ei tee pe­rio­di­pu­kud­raa­maa pa­rem­min, eikä mo­ni­kaan muu tun­nu tai­ta­van yhtä hy­vin luo­mul­ta­mais­tu­vaa feel­good-höttöä.

Kyllä bri­tit osaa­vat: ku­kaan ei tee pe­rio­di­pu­kud­raa­maa pa­rem­min, eikä mo­ni­kaan muu tun­nu tai­ta­van yhtä hy­vin luo­mul­ta­mais­tu­vaa feel­good-höttöä. Ten­nis­maail­maan is­tu­tet­tu ro­mant­ti­nen ko­me­dia "Wimb­le­don" täy­del­li­nen esi­merk­ki jäl­kimmäi­sestä.
"Not­ting Hill":in ja "Rak­kaut­ta vain" elo­ku­vien kans­sa sa­man­hen­ki­nen, mai­nio ih­mis­suh­ded­raa­ma seu­raa eng­lan­ti­lais­ta ten­nis­pe­laa­jaa (Paul Bet­ta­ny), jon­ka pe­liu­ra läh­tee ai­van uu­teen nou­suun mie­hen löy­det­tyä va­hin­gos­sa muu­san ja ra­kas­te­tun ame­rik­ka­lai­ses­ta huip­pu­nais­pe­laa­jas­ta (Kirs­ten Dunst). Ta­ri­nal­taan ja ker­ron­nal­taan tuo­re, su­ku­puo­li­ra­jat ylittävä, brit­tiläi­sittäin re­hel­li­sen oloi­nen ja symp­pik­sillä näyt­te­lijöillä siu­nat­tu ko­me­dia, jon­ka tuot­ta­jil­le Brid­get Jo­nes on vain tur­haa pai­no­las­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on valovuosien päässä vanhasta moniongelmaisesta DVD:stä ja jälki on nyt kiitettävään terävää ja kauniin jäsentynyttä. Teräväpiirtokuvan kovin kasti menee vieläkin ohi, mutta jälki on nyt hyvin pikälti täydellistä tässäkin. Hyvä tunnelmallinen musiikkiraita. Äänimaailma on miellyttävän pirteä, vivahteikas ja romanttiseen komediaan poikkeuksellisesti myös elävän tilava, sateen, ukkosen ja yleisön mylviessä tapahtumien ympärillä. Ekstrojen osalta levy ottaa takkiin, sillä kaikki aiemman DVD:n lisukkeet hyvää kommenttiraitaa myöten ovat nyt tipahtaneet pois. (IJ)
15/12/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy