Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wayne’s World

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
VET: 97833EAN: 6415018614196

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­tur­day Night Li­ve –oh­jel­mas­ta pop­kult­tuu­riin läh­temättömäs­ti jää­neet Way­ne ja Garth vai­kut­ta­vat ny­ky­kat­san­nos­ta tur­han haa­leil­ta he­puil­ta.

Sa­tur­day Night Li­ve –oh­jel­mas­ta pop­kult­tuu­riin läh­temättömäs­ti jää­neet Way­ne ja Garth vai­kut­ta­vat ny­ky­kat­san­nos­ta tur­han haa­leil­ta he­puil­ta.
Pop- ja nuo­ri­so­kult­tuu­ria pöy­hitään kui­ten­kin edel­leen haus­kal­la ta­val­la, vaik­ka hah­mot ovat hie­man ku­lah­ta­neet ai­ko­jen saa­tos­sa. Ca­meot ovat haus­ko­ja, var­sin­kin Ali­ce Coo­per, jo­ka to­siaan­kin on hy­vin asial­li­nen ka­ve­ri — haas­tat­te­lin miestä jos­kus 1980-lu­vun lo­pul­la. Tia Car­re­re vetää Swee­tin ”­Ball­room Blit­zin” yllättävän haus­kal­la ta­val­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka kuva. Ääniraita ei pullistele tilan tunnulla, mutta musiikki jytisee mukavasti. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 23 min. haastatteluja ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy