Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sihteeriopisto

Demoted 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194051814

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si me­nes­tyvää myyn­ti­tyk­kiä ti­pah­taa työ­paik­kan­sa syömäjär­jes­tyk­sessä pa­kan poh­jal­le yllättävän val­lan­kaap­pauk­sen myötä.

Kak­si me­nes­tyvää myyn­ti­tyk­kiä ti­pah­taa työ­paik­kan­sa syömäjär­jes­tyk­sessä pa­kan poh­jal­le yllättävän val­lan­kaap­pauk­sen myötä. Ajat­te­le­mat­to­man it­se­kes­kei­sistä ka­ve­ruk­sis­ta tu­lee vä­hi­tel­len kont­to­rin sih­tee­rien ri­vit ko­koa­va voi­ma uut­ta dik­taat­to­ri­mais­ta po­moa vas­taan.
Köm­pelöä ja ku­lu­nut­ta, mut­ta sa­mal­la juu­ri riittävän haus­kaa läppää viih­dyttääk­seen siinä missä so­ke­ri­do­nit­si pois­taa nälän tun­teen. Toi­sin sa­noen elo­ku­va, jo­ka on par­haim­mil­laan ajan­tap­povä­li­neenä kau­ko­len­nol­la kun vie­ressä kuor­saa­va kans­sa­mat­kus­ta­ja tai reis­suvä­sy­mys estäi­si ä­lykkäämmän elo­ku­van seu­raa­mi­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstraton. Elokuva on julkaistu osana 8 elokuvan Riemurasia-kokoelmaa, jonka elokuvat arvostelemme oppaassa erikseen. (IJ)
04/01/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy