Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Asteroid City

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018028128

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wes An­der­so­nin tiu­kas­ti ko­reog­ra­fioi­tu elo­ku­va ker­too ta­ri­nan yk­sinäi­sistä ato­meis­ta elämän pet­ri-­mal­jas­sa.

Wes An­der­so­nin tiu­kas­ti ko­reog­ra­fioi­tu elo­ku­va ker­too ta­ri­nan yk­sinäi­sistä ato­meis­ta elämän pet­ri-mal­jas­sa. Vuo­ro­vai­ku­tuk­sen eleet voi tässä las­kea jo­pa hi­taal­la sy­ty­tyk­sellä eikä kai­kes­sa tun­nu ole­van kuin näennäi­ses­ti jär­keä, mut­ta som­mi­tel­ma on vii­meistä piir­toa myö­ten viit­se­liäs ja omin­ta­kei­nen.
Tämä on kuin elo­ku­vien kiil­to­ku­va­kir­ja: elo­ton, mut­ta ko­koel­ma­na oi­keas­sa va­los­sa tar­kas­tel­tu­na ehkä oi­val­ta­va. Toi­ses­sa va­los­sa lop­pu­tu­le­ma jää pelkästään pitkä­ve­tei­sek­si ja sat­tu­man­va­rai­sek­si kol­laa­sik­si elot­to­mas­ti ase­tel­tu­ja ku­vi­tel­mia. Näyt­te­lijä­kaar­ti on jo­ka ta­pauk­ses­sa hulp­pea. Ar­voi­tuk­sel­li­nen ker­ron­ta pant­taa mer­ki­tyk­siään ja sot­kee se­kaan vielä vä­hintään yh­den me­ta­ta­son ta­pah­tu­mia. Vyyh­ti tar­joaa pal­jon pu­ret­taa­vaa kat­so­jal­le, mut­ta ai­na ei ole selvää, että tu­los on vai­van väär­ti.

Kuva

Erinomainen kuva näyttää tarkasti lavastetun 1950-luvun aavikkomiljöön vuoron perään mustavalkoisena ja Hawaijin väreissä kylpevänä keitaana. Kahden kuvasuhteen välillä keikistelevä kuva on virheettömän vakaa, miltei pysähtynyt, ja ilahduttavan ilmeikäs.

Ääni

Tiukalle puristettu dialogi toistuu napakasti artikuloituna ja imee itselleen miltei kaiken tilan ääniraidalta.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
24/11/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy