Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Ignition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 104621EAN: 7046686002917

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Huu­mei­siin seon­nut ko­va­naa­ma pan­naan suo­je­le­maan nais­tuo­ma­ria, jo­ka tut­kii puo­lus­tus­mi­nis­te­riössä ja ar­mei­jas­sa mu­hi­vaa skan­daa­lia.

Huu­mei­siin seon­nut ko­va­naa­ma (Bill Pull­man) pan­naan suo­je­le­maan nais­tuo­ma­ria (Le­na Olin), jo­ka tut­kii puo­lus­tus­mi­nis­te­riössä ja ar­mei­jas­sa mu­hi­vaa skan­daa­lia. Kaik­ki kli­seet on pa­kat­tu sa­maan tuo­tan­toon, mut­ta ei tämä ai­van kat­se­lu­kel­vo­ton te­ke­le ole.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva värisee pahoin kamerapanoreinneissa. Ei erityisen iskevä ääniraita. Ekstroissa 6 min. dokumentti, 12 min. haastatteluja, traileri ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy