Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Logan’s Run

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1976Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
2.29
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam F. No­la­nin ja Geor­ge Clay­ton John­so­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va tie­teisjännä­ri esit­te­lee tu­le­vai­suu­den yh­teis­kun­nan, jos­sa elämä on pelk­kiä sir­kus­hu­ve­ja ras­kaan raa­ta­mi­sen si­jaan, mut­ta eli­nikä on ra­jat­tu 30 vuo­teen.

Wil­liam F. No­la­nin ja Geor­ge Clay­ton John­so­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va tie­teisjännä­ri esit­te­lee tu­le­vai­suu­den yh­teis­kun­nan, jos­sa elämä on pelk­kiä sir­kus­hu­ve­ja ras­kaan raa­ta­mi­sen si­jaan, mut­ta eli­nikä on ra­jat­tu 30 vuo­teen. Mic­hael York on po­lii­si, jo­ka saa tehtäväk­seen seu­ra­ta sääntöä rik­ko­via kar­ku­rei­ta kup­lan ul­ko­puo­lel­le.
Tie­tei­se­lo­ku­vien klas­si­koi­hin lu­keu­tu­va seik­kai­lu tun­tuu saa­neen enemmän kri­tiik­kiä kuin ke­hu­ja osak­seen, mut­ta tästä huo­li­mat­ta ky­se on näpsäkän hil­peästä tu­le­vai­suu­den tri­pistä, jo­ka voi myös tar­jo­ta ajat­te­le­mi­sen ai­het­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erinomaiset kuva ja ääniraita hoitavat tehtävänsä ilman vatsanväänteitä. Kuva elää hieman ylimääräistä, mutta toisaalta anti on riittävän terävää kavaltaakseen karusellin vaijerit ja pienoismallein tehdyt luotijunat. Aiemman Jenkki-DVD:n lisukkeet ovat löytäneet tiensä myös tämän HD-levyn ekstroiksi: mukana on ohjaajan kommenttiraita, ”A Look Into 23th Century” -kooste ja traileri. Saksalaispainos. (IJ)
21/09/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy