Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jailhouse Rock

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1957Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 48844EAN: 7321944650612

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Si­nul­la ei ole lain­kaan ryt­mi­ta­jua”.

”­Si­nul­la ei ole lain­kaan ryt­mi­ta­jua”. Nuo­ri­mies jou­tuu van­ki­laan, jos­sa op­pii yllättä­viä tai­to­ja.
El­vis Pres­ley oli tähän ai­kaan par­haim­mil­laan. Oh­jaa­ja Thor­pe osa­si kä­si­tellä Tar­za­nin ja api­noi­den ta­paan myös rok­ki­peik­ko­ja ja lin­na­ven­ku­loi­ta.
A­nek­doot­ti: El­vis rik­koi ki­ta­ran­sa jo vuon­na 1956. M.A: Num­mi­sen dokt­rii­nin mu­kai­ses­ti Jeff Beck te­ki sa­man kym­me­nen vuot­ta myä­hem­min Blow-U­pis­sa. Pe­te Towns­hen­dillä oli siis esi­ku­van­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea, mustavalkoinen CinemaScope. Sinnikkäitä, ajoittaisia vertikaaleja printtivikoja. Selkeä monoraita. Pääasiassa Leiber & Stoller –biisejä, muun muassa ”Treat Me Nice” ja ”Baby I Don’t Care”. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy