Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Henry's Crime

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 266916EAN: 5706141790699

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Keanu Reeves saa sympatiat puolelleen erilaisena konnana
Keanu Reeves saa sympatiat puolelleen erilaisena konnana

Elokuva

Ti­las­toi­den mu­kaan noin pro­sent­ti Yh­dys­val­tain kan­sa­lai­sis­ta on jat­ku­vas­ti kal­te­rei­den ta­ka­na.

Ti­las­toi­den mu­kaan noin pro­sent­ti Yh­dys­val­tain kan­sa­lai­sis­ta on jat­ku­vas­ti kal­te­rei­den ta­ka­na. Tähän ti­las­toon liit­tyy va­hin­gos­sa Kea­nu Ree­ve­sin esittämä buf­fa­lo­lai­nen tie­tul­li­vir­kai­li­ja, jo­ka läh­tee ka­ve­rei­den kans­sa pesä­pal­lo­pe­liin, mut­ta pää­tyy­kin tietämättään pa­koau­ton kul­jet­ta­jak­si. Ran­gais­tuk­sen kär­sit­tyään mies päättää vih­doin myös suo­rit­taa it­se ri­kok­sen­kin, mut­ta ei hel­poim­man kaut­ta. Klas­si­koi­ta ta­pai­le­van pu­hal­luk­sen mah­dol­lis­taa kiel­to­lai­nai­kai­nen vii­na­tun­ne­li, jo­ka joh­taa vie­rei­sestä teat­te­ris­ta suo­raan pan­kin hol­viin.
Hämäävän vähäe­lei­nen, mut­ta teräväs­ti kir­joi­tet­tu ri­kos­ko­me­dia on hyvä pie­ni elo­ku­va par­haim­mil­laan. Lä­hes neljään täh­teen yltävä ko­me­dia pitää yllä vaa­ti­ma­ton­ta il­mettä, vaik­ka pin­nan al­la ky­tee hy­ker­ryttävän kor­kea­len­toi­nen her­ras­mies­hui­ja­ri­ta­ri­na.
Kea­nu Ree­ves te­kee symp­pik­sen roo­lin pi­dettävänä kon­na­na, jon­ka me­nes­tys on kai­ken ar­ki­sen kär­si­myk­sen ja yrit­te­lijään ve­ny­mi­sen jäl­keen mil­tei an­sait­tua. Mai­nio on myös van­ha­na kon­ka­ri­na nähtävä Ja­mes Caan, jon­ka roo­li­suo­ri­tuk­ses­sa on ri­paus Dus­tin Hoff­ma­nia.
O­ma­lei­mai­nen on myös ta­pah­tu­mien näyttämönä toi­mi­va Buf­fa­lo, jo­ta har­vem­min elo­ku­vis­sa nähdään. New­jer­seyläi­sen au­to­vuok­raa­mon vir­kai­li­ja to­kai­si pa­ri kesää sit­ten et­tei ole kos­kaan kuul­lut ke­nenkään ole­van in­nois­saan Buf­fa­loon mat­kaa­mi­ses­ta — reis­sun jäl­keen ymmär­sim­me tämän it­se­kin hy­vin. Pa­has­ti rän­sis­ty­nyt ja har­maa kau­pun­ki näyttäy­tyy kui­ten­kin tässä par­haim­mil­laan, mikä on en­nen kaik­kea ly­hyen ajo­mat­kan päästä löy­ty­vien ku­vauk­sel­lis­ten Nia­ga­ran pu­tous­ten an­sio­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hallittu, mutta hieman tukkoinen kuva toistaa kalsean miljöönsä tunnelmallisesti. Eteerinen ja jäsentynyt ääniraita. Ekstraton. (IJ)
30/08/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy