Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Wedding Ringer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162348672

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hitch — lem­men­toh­to­rin epä­vi­ral­li­ses­ta jat­ko-o­sas­ta käyvä ko­me­dia tar­joaa tyy­li­puh­das­ta ih­mis­suh­de­hu­baa.

Hitch — lem­men­toh­to­rin epä­vi­ral­li­ses­ta jat­ko-o­sas­ta käyvä ko­me­dia tar­joaa tyy­li­puh­das­ta ih­mis­suh­de­hu­baa. Nyt ky­se ei ole deit­ti­jel­pistä vaan hää­hu­muun eri­kois­tu­nees­ta sii­pi­mies­pal­ve­lus­ta, jo­ka kut­su­taan hä­tiin kun sul­ha­nen ei löydä it­sel­leen best­ma­nia. Vuok­ra­pal­ve­lun isä on jo­viaa­li imp­ro­vi­saa­tion mes­ta­ri (Ke­vin Hart), jo­ka is­tuu ke­nen ta­han­sa ka­ve­rit­to­man best­ma­nik­si las­kua vas­taan, mut­ta saa nyt huo­ma­ta, että uu­sin keik­ka me­nee hen­kilö­koh­tai­sek­si.
Will Smit­hin täh­dittämän Hitc­hin aset­ta­maan esi­ku­vaan ver­rat­tu­na tässä pi­detään ih­mis­suh­de­teo­riat ja näppärä läppä vä­hemmällä, mut­ta sydäntä on ai­van yhtä pal­jon. Vir­kistävää on myös se, että lo­pul­ta ky­se on en­nem­min­kin epä­ta­val­li­ses­ta ka­ve­rie­lo­ku­vas­ta kuin tyy­pil­li­sestä ro­mant­ti­ses­ta ko­me­dias­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa kommenttiraita valikoituihin kohtauksiin, poistettuja kohtauksia (22 min.), mokia (14 min.), musiikkivideo ja kaksi sekalaista koostetta (21 min.). (IJ)
09/09/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy