Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Wedding Ringer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162348672

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hitch — lem­men­toh­to­rin epä­vi­ral­li­ses­ta jat­ko-o­sas­ta käyvä ko­me­dia tar­joaa tyy­li­puh­das­ta ih­mis­suh­de­hu­baa.

Hitch — lem­men­toh­to­rin epä­vi­ral­li­ses­ta jat­ko-o­sas­ta käyvä ko­me­dia tar­joaa tyy­li­puh­das­ta ih­mis­suh­de­hu­baa. Nyt ky­se ei ole deit­ti­jel­pistä vaan hää­hu­muun eri­kois­tu­nees­ta sii­pi­mies­pal­ve­lus­ta, jo­ka kut­su­taan hä­tiin kun sul­ha­nen ei löydä it­sel­leen best­ma­nia. Vuok­ra­pal­ve­lun isä on jo­viaa­li imp­ro­vi­saa­tion mes­ta­ri (Ke­vin Hart), jo­ka is­tuu ke­nen ta­han­sa ka­ve­rit­to­man best­ma­nik­si las­kua vas­taan, mut­ta saa nyt huo­ma­ta, että uu­sin keik­ka me­nee hen­kilö­koh­tai­sek­si.
Will Smit­hin täh­dittämän Hitc­hin aset­ta­maan esi­ku­vaan ver­rat­tu­na tässä pi­detään ih­mis­suh­de­teo­riat ja näppärä läppä vä­hemmällä, mut­ta sydäntä on ai­van yhtä pal­jon. Vir­kistävää on myös se, että lo­pul­ta ky­se on en­nem­min­kin epä­ta­val­li­ses­ta ka­ve­rie­lo­ku­vas­ta kuin tyy­pil­li­sestä ro­mant­ti­ses­ta ko­me­dias­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa kommenttiraita valikoituihin kohtauksiin, poistettuja kohtauksia (22 min.), mokia (14 min.), musiikkivideo ja kaksi sekalaista koostetta (21 min.). (IJ)
09/09/2015

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy