Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Koston laakso

Vengeance Valley 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1951Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 34203EAN: 6415018624966

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tar­za­nei­ta 1930- ja 1940-­lu­vul­la oh­jan­neen Ric­hard Thor­pen län­ne­ne­lo­ku­va oli vas­ta uraan­sa luo­van Burt Lan­cas­te­rin en­simmäi­nen wes­tern.

Tar­za­nei­ta 1930- ja 1940-lu­vul­la oh­jan­neen Ric­hard Thor­pen län­ne­ne­lo­ku­va oli vas­ta uraan­sa luo­van Burt Lan­cas­te­rin en­simmäi­nen wes­tern. Hän on Owen, vöy­reän kar­ja­ti­lal­li­sen ot­to­poi­ka, jo­ka on tot­tu­nut puo­lus­ta­maan heik­ko­luon­tois­ta vel­jeään (Ro­bert Wal­ker). Avio­ton lap­si ki­ristää ve­li­puol­ten vä­li­sen epä­suh­dan ää­rim­mil­leen. Kun kos­ton­hi­moi­set vel­jek­set saa­pu­vat puo­lus­ta­maan sis­kon­sa kun­niaa, il­keä ve­li­puo­li päättää hyö­dyntää ti­lan­net­ta.
Juo­ni on luul­ta­vas­ti vai­kut­ta­nut lee­gioon po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin lu­ke­mis­to­ja ja sar­ja­ku­via. Mo­ra­lis­ti­se­na ker­to­muk­se­na ja ikiai­kai­sen ka­teu­den ku­vael­ma­na toi­mi­va ta­ri­na ei juu­ri­kaan ve­toa toi­min­nal­li­sen län­ne­ne­lo­ku­van ystä­viin. Ka­ris­maat­ti­sem­pi osa­puo­li­John Ir­lan­de te­kee jäl­leen hyvän si­vu­roo­lin, jois­ta hän on tun­net­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Koston laakso kuvattiin väreissä, vaikka epätodellisissa sävyissä kylpevä kuva vaikuttaakin tietokonevärjätyltä. Kuva kärsii häiriöistä ja roskista, mutta on kohtuullisen katsottava. Ääniraita soi ontosti. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy