Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Covenant

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204443EAN: 5051160203218

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ren­nyn tun­te­mat­to­mam­piin elo­ku­viin lu­keu­tu­va tei­nijännä­ri vel­hois­ta, jot­ka käyttävät oras­ta­via voi­miaan tyttö­jen ha­mei­den nos­te­luun ja kes­kinäi­seen na­his­te­luun kun­nes uu­si tu­lo­kas ha­luaa kai­ken it­sel­leen.

Ren­nyn tun­te­mat­to­mam­piin elo­ku­viin lu­keu­tu­va tei­nijännä­ri vel­hois­ta, jot­ka käyttävät oras­ta­via voi­miaan tyttö­jen ha­mei­den nos­te­luun ja kes­kinäi­seen na­his­te­luun kun­nes uu­si tu­lo­kas ha­luaa kai­ken it­sel­leen. Virt­ty­neestä ta­ri­nas­ta ja vä­sy­neestä ker­ron­nas­ta huo­li­mat­ta sentään vi­suaa­li­nen il­me on mu­ka­vas­ti koh­dal­laan var­jo­jen ja koh­de­va­lo­jen luo­des­sa te­hok­kaas­ti miljöötä.
Nyt­kin mu­ka­na on pie­niä viit­tauk­sia Suo­meen, mut­ta il­man Ren­nyn kom­ment­ti­rai­taa näi­den ha­vait­se­mi­nen vaa­tii huo­mat­ta­vaa tark­kuut­ta. Kaik­kial­la vi­li­se­viltä jenk­ki­li­puil­ta vält­ty­mi­nen sitä vas­toin on li­ki mah­do­ton­ta, vaik­ka elo­ku­va it­se asias­sa ku­vat­tiin­kiin bud­jet­ti­tie­toi­ses­ti Ka­na­das­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Viimeistä piirtoa myöten komeasti piirtyvä kuva vakuuttaa lievästä kohinasta huolimatta hiotun musiikkivideomaisella ilmeellään. Ääniraita on asteen tavanomaisempi anniltaan, mutta selviää tehtävästään kunnialla. Myös tilakuvaa viritellään. Ekstroissa Rennyn tiivistahtinen keskikastin kommenttiraita ja vaatimaton making of -dokumentti (19 min.). (IJ)
19/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy