Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Castle Rock

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 499 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747619

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kel­la­ri­synkkä sar­ja herät­te­lee hen­kiin Step­hen Kin­gin luo­maa my­to­lo­giaa vaih­te­le­val­la me­nes­tyk­sellä.

Kel­la­ri­synkkä sar­ja herät­te­lee hen­kiin Step­hen Kin­gin luo­maa my­to­lo­giaa vaih­te­le­val­la me­nes­tyk­sellä. Toi­sia ulot­tu­vuuk­sia ja pa­ho­lai­sen ole­mus­ta luo­taa­va sar­ja ot­taa it­sensä hi­tu­sen tur­han va­ka­vas­ti ja kom­pas­tuu pai­koin omiin juo­ni­sol­mui­hin­sa. Sar­ja tun­tuu­kin pi­den­ne­tyltä Sa­lais­ten kan­sioi­den kau­hu­jak­sol­ta il­man Mul­de­ria ja Scul­lya pääo­sis­sa — tätä vai­ku­tel­maa ko­ros­taa vielä se, että tässä nähdään lu­kui­sia X-Fi­le­sis­ta tut­tu­ja si­vuo­sanäyt­te­lijöitä.
Ku­ten Kin­gin ta­ri­nat yleensä, tämä so­pii syn­kis­te­lyyn nii­le, joil­le ei pir­teä ko­me­dia mais­tu. Muu­ta­mat koh­tauk­set ja säi­kyt­te­lyt on­kin pä­teväs­ti to­teu­tet­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Boksi sisältää sarjan sekä 4K:na, että HD:nä. 4K-kuva on komeaa katsottavaa. Jälki on erottelevaa, vakaata ja väritoistoaan myöten upean läsnäolevaa. Omille levyilleen taltioitu HD-versio jää kuvaltaan sitä vastoin turhan pehmeäksi, nipin napin keskikastin HD-kuvaksi. Boksin ekstroista löytyy 2 dokkaria ja jokaiselle jaksolle oma minidokkarinsa. (EM/IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy