Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

X-Men 3 – Viimeinen kohtaaminen - Special Edition

X-Men 3 –The Last Stand 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: DTS6.1ES
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202781EAN: 6438044100051

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tan Leen Mar­ve­lil­le kait­se­mien su­per­san­ka­rei­den jou­kos­sa X-­Men poik­ke­si eduk­seen vas­ta­poo­lien, rau­haa puo­lus­ta­van mu­tant­ti­joh­ta­ja Xa­vie­rin ja Mag­ne­ton ja­nus­mai­ses­ta roo­lis­ta.

S­tan Leen Mar­ve­lil­le kait­se­mien su­per­san­ka­rei­den jou­kos­sa X-Men poik­ke­si eduk­seen vas­ta­poo­lien, rau­haa puo­lus­ta­van mu­tant­ti­joh­ta­ja Xa­vie­rin (S­tar Tre­kin Pat­rick Stewart) ja Mag­ne­ton (Sor­mus­ten her­ran Ian Mc­Kel­len) ja­nus­mai­ses­ta roo­lis­ta.
Mu­tant­tikärhä­mien ko­vin ydin ei ol­lut kos­kaan mus­ta­val­kois­ta hyvä vas­taan pa­ha –­pu­ru­ku­mia. Tri­lo­gian vii­meistä osaa seu­ra­tes­sa al­kaa jo­pa epäillä, että kli­seistä ame­ri­ca­naa ja ba­naa­lia dia­lo­gia käy­tetään te­ho­kei­no­na, jot­ta hie­no fi­lo­so­fi­nen poh­ja ko­ros­tui­si. No, kat­so­jan täy­tyy ol­la hy­vin myötä­mie­li­sek­si vi­rittäy­ty­nyt us­koak­seen tätä. Me­no on pe­rin epä­ta­sais­ta, hie­not vi­suaa­li­set koh­tauk­set peit­tyvät ar­vaa­mat­ta lap­sel­li­suuk­sien al­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja hienosti rakennettu aito 3+3 –kanavainen ääniraita ovat itsestään selvyyksiä tällaiselle tuotannolle, tosin turhan harvinaisia yhä. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu paljon tavaraa: kaksi kommenttiraitaa, 22 poistettua kohtausta kommentein, kolme vaihtoehtoista loppua kommentein, 41+43+23 min. dokumentit, neljä kuvagalleriaa ja trailerit. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy