Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Last Action Hero

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1993Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98459EAN: 5051162270973

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­me­dian kans­sa ai­na si­nuik­si pyr­ki­nyt toi­min­ta­mies Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger heittäy­tyy sa­tu­mai­seen ral­liin, jos­sa maa­gi­nen elo­ku­va­lip­pu rik­koo kuu­lui­san neljän­nen seinän.

Ko­me­dian kans­sa ai­na si­nuik­si pyr­ki­nyt toi­min­ta­mies Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger heittäy­tyy sa­tu­mai­seen ral­liin, jos­sa maa­gi­nen elo­ku­va­lip­pu rik­koo kuu­lui­san neljän­nen seinän. Taia­no­mai­nen elo­ku­va­lip­pu mur­taa elo­ku­va­maail­man ja to­sielämän ra­jan, ja vain Ars­ka ja lef­fois­ta in­nos­tu­nut pik­ku­poi­ka voi­vat pe­las­taa päivän.
Ai­koi­naan tämä oli yhtä­lail­la kar­vas pil­le­ri ter­mi­naat­to­rin jäl­keen kuin Isä­ni on tur­bo­mies, mut­ta nyt vuo­sia myö­hem­min as­kel tun­tuu ke­peältä ja kie­li tiu­kas­ti pos­kes­sa kynäil­ty räinä­kin up­poaa hil­peänä pop­corn-hömppänä. Yli­pitkä tämä to­ki on.

Kuva

Asiallinen kuva on parhaimmillaan päivänvalossa skarppi ja luonteva, eikä synkän sateinen päivä tai hämyisä elokuvateatterikaan vedä antia liian rosoiseksi tai tukkoiseksi. Väritoisto on sekin miellyttävän kylläistä, joskaan ei erityisen vivahteikasta.

Ääni

Rouhea ääniraita lataa 5.1-kanavan töydeltä äksöniä. Dialogi toistuu selkeästi, mutta se on miltei sivuseikka rokin ja räjähdysten täyttäessä äänimaiseman. Helikopterit, vinkuvat renkaat ja tulimeret levittäytyvät energisesti myös tilaan. Anti ei ole kovin hienostunutta, tai monipuolista, mutta tykitys toimii omalla tyylillään ja myös LFE-kanava saa verrytellä.

Ekstrat

Ekstroissa vain bd-live, joka ei tosin suostunut toimimaan. (IJ)
31/05/2021

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy