Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

G. I. Joe: The Rise of the Cobra

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 213522EAN: 7332431994959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

80-­lu­ku is­kee tällä vuo­si­tu­han­nel­la lu­jaa val­ko­kan­kaal­le, sillä Trans­for­mer­sien va­na­ve­dessä saa­puu toi­nen muis­to­jen kul­taa­ma sar­ja­ku­va: G. I. Joe.

80-lu­ku is­kee tällä vuo­si­tu­han­nel­la lu­jaa val­ko­kan­kaal­le, sillä Trans­for­mer­sien va­na­ve­dessä saa­puu toi­nen muis­to­jen kul­taa­ma sar­ja­ku­va: G. I. Joe. Eu­roo­pas­sa pa­rem­min ni­mellä Ac­tion For­ce tun­ne­tun sar­ja­ku­van CGI-e­hos­tet­tu rein­kar­naa­tio esit­te­lee nyt uu­del­le su­ku­pol­vel­le hyvät sol­tut ja pa­hat kob­rat, joi­den koh­ta­lo on käydä lo­pu­ton­ta tais­te­lua maail­man­rau­has­ta.
E­lo­ku­va ta­voit­taa ver­rat­tain hy­vin al­ku­peräi­sen sar­ja­ku­van hen­gen ja tar­joi­lee poi­ka­mai­sen toi­min­ta­seik­kai­lun, jo­ka kiitää yh­destä vä­rikkäästä ja mie­li­ku­vi­tuk­sek­kaas­ta miljööstä toi­seen pitäen jat­ku­vas­ti hyvän ja pa­han erot puh­tai­na ja aseet la­dat­tui­na. Au­dio­vi­suaa­li­ses­ti ky­seessä on oi­kea na­mu­pa­la, jo­ka ku­vit­taa le­lun­te­kijän an­tau­muk­sel­la pik­ku­poi­kien fan­ta­sioi­ta.
Sar­ja­ku­vat ai­koi­naan ah­mi­nee­na fa­ni­na oli­sin toi­vo­nut aa­vis­tuk­sen tum­masä­vyi­sempää ja tek­nii­kal­taan maanlä­hei­sempää seik­kai­lua, sillä nyt me­no tun­tuu mo­nin pai­koin Team Ame­ri­cal­ta, jo­ka ei tiedä ole­van­sa pa­ro­dia. Tätä pa­hem­pi puu­te on kui­ten­kin mie­li­val­tai­ses­ti ra­ja­tuk­si ja jok­seen­kin pitkä­piimäi­sek­si al­ku­soi­tok­si jäävä ta­ri­na, jon­ka lop­pu­rat­kai­su on yhtä tyy­dyttävä kuin käs­ky ko­tiin juu­ri kun le­lu-u­kot on jaet­tu ja oli­si avaus­siir­to­jen vuo­ro. Haus­ka nos­tal­giat­rip­pi tämä kui­ten­kin on, ja lu­paus jat­ko-o­sas­ta, jo­ka saa ai­na­kin her­kul­li­sen lähtöa­se­tel­man.

Kuva & ääni

Virheettömän hallittu kuva on myös tyylikkään värikylläinen ja erinomaisen terävä. Kosmopoliittiset miljööt on luonnosteltu viitseliäästi, konventionaalinen räiskintä iskee tyylipuhtaasti ja uudet scifi-lelut lisäävät audiovisuaalista karkkia. Häviötön DTS HD Master Audio -ääniraita täräyttää täyslaidallisen pärinää tilaan ja löytää myös subbarilta asiallista vahvistusta liki yhtäjaksoiseen räiskintään.

Ekstrat

Ekstroissa hyvä ohjaajan ja tuottajan kommenttiraita, tehostepainotteinen making of (30 min.) ja kooste tehosteista (21 min.). Ekstrat esitetään HD-muodossa ja kommenttiraitaa lukuun ottamatta suomeksi tekstitettynä. (IJ)
21/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy