Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Huntsman - Winter's War

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 114/120 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083080532

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

G­rim­min vel­jes­ten Lu­mi­kis­ta ja Hans Ch­ris­tian An­der­se­nin Jää­ku­nin­gat­ta­res­ta va­paas­ti am­men­ta­va sa­tue­lo­ku­va ker­too ta­ri­nan kah­des­ta kylmä­ve­ri­sestä ku­nin­gat­ta­res­ta ja näi­den oik­ku­jen heit­te­le­mistä nuo­ris­ta ra­kas­ta­vai­sis­ta.

G­rim­min vel­jes­ten Lu­mi­kis­ta ja Hans Ch­ris­tian An­der­se­nin Jää­ku­nin­gat­ta­res­ta va­paas­ti am­men­ta­va sa­tue­lo­ku­va ker­too ta­ri­nan kah­des­ta kylmä­ve­ri­sestä ku­nin­gat­ta­res­ta (C­har­li­ze The­ron ja Emi­ly Blunt) ja näi­den oik­ku­jen heit­te­le­mistä nuo­ris­ta ra­kas­ta­vai­sis­ta (Ch­ris Hem­sworth ja Jes­si­ca Chas­tain). Ai­nek­sis­taan mai­nion epi­so­din pu­no­va elo­ku­va on ten­hoa­va seik­kai­lu lä­pi miek­ko­jen ja loit­su­jen hal­lit­se­mien kor­pi­mai­den, jo­ka mais­tuu tuo­reel­ta vaik­ka kä­si­kir­joi­tus on­kin klas­si­sin mah­dol­li­nen.
Ker­ro­nan vet­reä sy­ke, hyvän­tuu­li­nen huu­mo­ri ja puo­li­vil­lai­nen pe­lot­ta­vuus tuo­vat mie­leen vuo­si­kym­men­ten ta­kai­sen Wil­lown. Nyt­kin tu­lok­se­na on per­he­ta­ri­naan tai­pu­vai­nen sa­tu­so­ta, jo­ka vetää vai­vat­ta mu­kaan­sa en­nak­ko-o­le­tuk­set mu­ren­taen. Sa­tu­mai­nen miljöö piir­tyy myös hy­vin vaik­ka te­hos­teet eivät ole­kaan yhtä kors­kit ja ko­reat kuin vaik­ka­pa Ho­bi­tis­sa, mut­ta sydän on pa­rem­min mu­ka­na. Jes­si­ca Chas­tai­nin ja Ch­ris Hem­swort­hin rak­kaus­ta­ri­nan­kin nie­lee huo­maa­mat­taan ko­hoi­neen ja kouk­kui­neen.
Le­vyltä löy­tyy sekä al­ku­peräi­nen teat­te­ri­ver­sio, että noin 6 mi­nuut­tia pi­dem­pi uu­si ver­sio.

Kuva & ääni

Komea audiovisuaalinen kuosi loistaa fantastisen miljöönsä kuvaamisessa. Jälki on terävää, värikylläistä ja läpeensä näyttävää korskeilematta kuitenkaan asialla. Hyvä ääniraita, tarjoaa kosolti iloa satumaisilla tehosteillaan ja James Newton Howardin musiikkiraidaallaan.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (9 min.), mokia (10 min.) ja moniosainen making of (yht. 36 min.). (IJ)
12/10/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy