Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Still Crazy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei ai­van Spi­nal Tap, mut­ta 1970-­lu­vun roc­kin ystäväl­le neljän täh­den elo­ku­va.

Ei ai­van Spi­nal Tap, mut­ta 1970-lu­vun roc­kin ystäväl­le neljän täh­den elo­ku­va. Muil­le kat­so­jil­le tämä ei niin pal­jon an­na, jos in­si­de-vit­sit vi­heltävät ohit­se.
S­till Cra­zy ker­too St­ran­ge Fruit -yh­tyeestä, jo­ka oli suo­sit­tu jos­kus 1970-lu­vul­la. Yh­tye te­kee co­me­bac­kin.
Hyvää pas­tis­si­mu­siik­kia, jos­ta vas­taa­vat mm. Fo­reig­ne­rin Mick Jo­nes ja ELO:n Jeff Lyn­ne. Bän­di kuu­los­taa ai­van Bad Com­pa­nyl­ta, jon­ka ai­koi­naan to­sielämässä pe­rus­ti­vat Mott the Hoop­len ki­ta­ris­ti Mick Ralphs ja Freen so­lis­ti Paul Rod­gers. Sisältää viit­tauk­sia myös Pe­ter Gree­nin traa­gi­seen koh­ta­loon.
Tästä nä­kee, että jos ei hy­vin me­ne suo­ma­lai­sel­la rock­muu­si­kol­la, niin ei se ole herk­kua bri­teilläkään. Mai­niot brit­ti/ii­ri-näyt­te­lijät: Jim­my Nail (K­ro­ko­tii­li­kengät), Step­hen Rea (T­he Crying Ga­me) ja Ti­mot­hy Spall (Auf Wie­der­se­hen, Pet). Quad­rop­he­nian Phil Da­niels vi­lah­taa elo­ku­van alus­sa. Nail näyttää ai­van The Whon John En­tw­hist­leltä. Gib­son on teh­nyt mui­ta­kin mu­siik­kiai­hei­sia elo­ku­via, mm. Ti­na Tur­ne­ris­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa 5 min featurette, biografiat, US-traileri. R1-versiossa myös pan&scan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy