Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Perjantai 13. päivä

Friday the 13th 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Jo kan­nes­ta sel­viää, että ug­reil­la on har­ha­luu­lo siitä, kuin­ka puuk­ko on tar­koi­tet­tu puun vuo­le­mi­seen.

Jo kan­nes­ta sel­viää, että ug­reil­la on har­ha­luu­lo siitä, kuin­ka puuk­ko on tar­koi­tet­tu puun vuo­le­mi­seen. Vuo­si on 1958, ja ame­rik­ka­lai­sen Crys­tal La­ke -lei­ri­kes­kuk­sen pa­ris­kun­ta jou­tuu vä­ki­val­lan koh­teek­si. Nuo­ret jou­tu­vat sa­maan pin­tee­seen 25 vuot­ta myö­hem­min. Kau­hue­lo­ku­vien har­ras­ta­jia har­mit­ti pitkään, että Pa­ra­moun­til­la oli oi­keu­det sar­jan osiin kak­ko­ses­ta eteenpäin. Yk­si odo­te­tuim­pia le­vyjä, kun War­ner jul­kai­si tämän syk­syllä 2003. Tom Sa­vi­ni loi kan­nuk­siaan te­hos­teis­sa, ja Ke­vin Ba­con saa tun­tea, miltä nuo­li tun­tuu kenttä­vuo­teen lä­pi. Suo­mes­sa oli­si käy­tet­ty he­te­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää välillä edelleen rakeiselta ja pehmeältä, mutta huomattavan paljon paremmalta kuin se kuva, jonka Juutilaisen Mara näytti poikiensa moneen kertaan nauhoitetulta VHS-nauhalta joskus vuonna 1984. Se toimi kyllä aivan yhtä hyvin kuin monoraitakin nyt. Ekstroihin on tallennettu 22 min. dokumentti, kommenttiraita ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy