Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Kaksinaamaista peliä

Duplicity 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC1 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 209193EAN: 5050582714432

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mr & Mrs Smith siir­ret­tynä hius­ten­hoi­to­tuot­tei­den kil­pai­lu­hen­ki­seen maail­maan.

Mr & Mrs Smith siir­ret­tynä hius­ten­hoi­to­tuot­tei­den kil­pai­lu­hen­ki­seen maail­maan. Ju­lia Ro­berts ja Cli­ve Owen ovat yri­tys­va­koi­luun sot­keu­tu­nei­ta ex-a­gent­te­ja, jot­ka saa­vat paa­lu­pai­kan mil­joo­na­luo­kan pu­hal­luk­seen. Elo­ku­va höyk­kyyttää ai­ka­ja­naa eteen ja taak­se tuon tuos­ta pitääk­seen kat­so­jan epä­tie­toi­se­na ja ala­ti ar­vai­le­mas­sa mistä päin seu­raa­vak­si pu­hal­taa.
Ta­ri­na te­key­tyy ver­rat­tain on­nis­tu­nees­ti fik­sum­mak­si kuin mitä var­si­nai­ses­ti on, mut­ta hui­jauk­sen te­ho jää puo­li­tie­hen en­nen kaik­kea sik­si et­teivät hah­mot it­sekään tun­nu ot­ta­van ta­pah­tu­mia ko­vin va­ka­vas­ti. Toi­saal­ta se mitä jän­ni­tyk­sessä me­ne­tetään, voi­te­taan ko­me­dias­sa. Eri­tyi­ses­ti aa­vis­tuk­sen bond­mai­sen al­ku­teks­tio­sion hi­das­tet­tu tap­pe­lu kah­den yri­tys­pam­pun kes­ken jää mie­leen ku­vit­ta­mal­la haus­kas­ti bis­nes­maail­man ki­sai­lua, mut­ta muu­toin­kin huu­mo­ri kuk­kii mat­kan var­rel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän tarkka ja väritoistoaan myöten tyylikäs kuva herkuttelee mm. Manhattanin ja Miamin silueteilla, ja väläyttää myös hetkittäin kykyään porautua ihohuokosiin asti. Muutoinkin kansainväliset kuvauspaikat Bahamalta Roomaan ja Lontoosta Cleavelandiin antavat elokuvalle prameat puitteet, jotka teräväpiirtokuva toistaa matkailumainoksen tavoin. Sisällöllisesti ääniraidan vahvin lenkki on iskevä, mutta suurelta osin pilttuussa pidetty musiikkiraita. Teknisesti häviötön DTS HD Master Audio -ääniraita selviää vaivatta kaikista tehtävistään. Ekstroista löytyy unisen oloinen, mutta itse asiassa varsin informatiivinen ohjaaja/käsikirjoittaja Tony Gilroyn ja tuottaja/leikkaaja John Gilroyn kommenttiraita. (IJ)
12/10/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy