Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Koston suudelma

Kiss of Death 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­si­nen ta­ri­na ri­kok­sen teiltä yrittävästä mie­hestä, jon­ka serk­ku­poi­ka on­nis­tuu pi­laa­maan ko­ko per­heen tu­le­vai­suu­den.

K­las­si­nen ta­ri­na ri­kok­sen teiltä yrittävästä mie­hestä (Da­vid Ca­ru­so), jon­ka serk­ku­poi­ka on­nis­tuu pi­laa­maan ko­ko per­heen tu­le­vai­suu­den. Sa­mal­la hän jou­tuu FBI-a­gen­tin (Sa­muel L. Jack­son) kyn­siin, jo­ka ha­vit­te­lee suu­rem­paa saa­lis­ta (Ni­co­las Ca­ge).
Hyvä kas­ti, mut­ta ke­hittää mie­len­kiin­toa vain Ca­ru­son ja Jack­so­nin suh­teen osal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Juovien mukaan symmetrisesti kohiseva kuva. Keskitason ääniraita. Ekstroissa 5 min. mainosdokumentti, seitsemän lyhyttä haastattelua ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy