Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Paholaislentäjät

Flight of the Intruder 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Syk­sy 1972: Wil­lem Da­foe ja Brad John­son lentävät ma­ta­la­len­toon pys­tyvää, kak­si­paik­kais­ta A-6 ”Int­ru­der” -­rynnäkköhä­vittäjää, tu­kia­luk­sen kap­tee­ni ei tun­ne sor­dii­noa ja mie­het saa­vat SAM-oh­juk­sia väis­tel­lessään pak­ko­miel­teen pom­mit­taa pus­kien si­jaan Ha­noi­ta ja tie­tys­ti juu­ri sil­loin, kun Ni­xon ha­kee neu­vot­te­lu­kos­ke­tus­ta Viet­kon­gin kans­sa.

Syk­sy 1972: Wil­lem Da­foe ja Brad John­son lentävät ma­ta­la­len­toon pys­tyvää, kak­si­paik­kais­ta A-6 ”Int­ru­der” -rynnäkköhä­vittäjää, tu­kia­luk­sen kap­tee­ni (Dan­ny Glo­ver) ei tun­ne sor­dii­noa ja mie­het saa­vat SAM-oh­juk­sia väis­tel­lessään pak­ko­miel­teen pom­mit­taa pus­kien si­jaan Ha­noi­ta ja tie­tys­ti juu­ri sil­loin, kun Ni­xon ha­kee neu­vot­te­lu­kos­ke­tus­ta Viet­kon­gin kans­sa. Voit­taa ai­na­kin Top Gu­nin, vaik­ka on­kin oh­jaa­jan­sa ta­paan yh­dellä silmällä tih­rus­tet­tu. Lentä­jien kes­kus­te­lu vai­kut­taa sil­ti yllättävän au­tent­ti­sel­ta. Pe­rus­tuu Step­hen Coont­sin ro­maa­niin. Tästä elo­ku­vas­ta on peräi­sin van­ha tak­si­vit­si, jos­sa ky­sytään, mah­tuu­ko kyy­tiin six­pack ja sei­lo­ri.
Kes­ki­ta­son ku­va ja tuo­tan­toa­jan­koh­taan­sa näh­den eläväi­nen ää­ni­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy