Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Limit – puuttuva todiste

The Limit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200422EAN: 6415018619672

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Den­ny löy­detään kuol­lee­na asun­nos­taan.

Den­ny (Hen­ry Czer­ny) löy­detään kuol­lee­na asun­nos­taan. Mo­ni­ca (C­lai­re For­la­ni) saa­puu sel­vittämään ta­paus­ta.
Huu­me­jouk­koi­hin so­lut­tau­tu­mi­sia on ku­vat­tu vii­mei­sen vuo­si­kym­me­nen ajan useas­ti, mut­ta ko­vin mer­ki­tyk­sel­li­siä uu­dis­tuk­sia ei The Li­mit tuo­hon jat­kok­si tuo. 1990-lu­vul­la puh­ki ku­lu­tet­tu la­ji­tyyp­pi kai­pai­si enemmän kuin jo en­nal­ta ar­vat­ta­vik­si nou­se­via twis­te­reitä.
Ken­ties lisä­ju­juk­si kaa­vail­tu, kui­ten­kin ha­ta­ras­ti ke­hi­tel­ty naa­pu­ri­hah­mo lä­hinnä se­koit­taa ta­ri­naa. Tuot­ta­jien on­nek­si Lau­ren Ba­cal­lin ja Pe­te Post­let­hwai­ten ka­ris­mal­la sekä Clai­re For­la­nin kas­voil­la voi myydä hel­pos­ti täl­lais­ta to­teu­tuk­sel­taan hiu­kan köy­hempää­kin elo­ku­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ruutu suttaantuu, värit ovat epätodellisia – tuskin tarkoituksella. Kaikuva ääniraita särkyy piikeissä. Ekstroissa trailereita ja talent files –osio. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy