Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The New Mutants

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418571764

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ryhmä X:n uu­si re­buut­ti nap­paa kes­kiöön uu­den su­ku­pol­ven nuo­ria mu­tant­te­ja, joi­den täy­tyy löytää paik­kan­sa sekä tässä maail­mas­sa että hyvän ja pa­han vä­li­sessä tais­tos­sa.

Ryhmä X:n uu­si re­buut­ti nap­paa kes­kiöön uu­den su­ku­pol­ven nuo­ria mu­tant­te­ja, joi­den täy­tyy löytää paik­kan­sa sekä tässä maail­mas­sa että hyvän ja pa­han vä­li­sessä tais­tos­sa. Tri­lo­giak­si tar­koi­tet­tu re­buut­ti to­sin tyssä­si tähän.
Mu­kaan­sa­tem­paa­vas­ti, mut­ta lo­pul­ta hi­taas­ti ra­ken­tu­va epi­so­di käyn­nis­tyy tei­nid­raa­ma­na, jo­ka et­sii raa­min­sa Step­hen Kin­gin Do­mes­ta ja täh­tensä mm. Ga­me of Th­ro­nes (Mai­sie Wil­liams) ja Queen’s Gam­bit (A­nya Tay­lor-Joy) -sar­jois­ta. Tämä on kuin X-Fi­les-kuo­siin puet­tu se­koi­tus Small­vil­lestä ja X-Me­nistä, mut­ta kei­tos on pääsääntöi­ses­ti viih­dyttävä. Ko­ko­nai­suus ei ai­van mais­tu elo­ku­val­ta, mut­ta uu­den saa­gan pe­rus­teel­li­se­na al­kunäytök­senä epi­so­di oli­si pas­sel­li.
Ky­seessä on it­se asias­sa X-Me­nin spin-off -sar­ja­ku­van fil­ma­ti­soin­ti, jo­ka esi­ku­van­sa lail­la se­koit­taa ryhmä-x:n ai­nek­sia kau­hu­mai­sem­paan ase­tel­maan. Aluk­si ase­tel­ma toi­mii­kin lu­paa­vas­ti: Mark Snown yli­luon­nol­li­sen mu­sii­kin säestämät tun­nel­mat mie­li­sai­raa­lal­ta mais­tu­vas­sa eris­te­tyssä mu­tant­tiyh­teisössä ovat na­pak­ka al­ku­sysäys toi­min­taan. Kas­va­va kau­hun il­ma­pii­ri on niin ikään aja­tuk­se­na hyvä. Kau­hun tun­nel­ma haih­tuu kui­ten­kin vä­hi­tel­len kai­ken lo­put­to­man vael­luk­sen ja tei­nid­raa­maan is­tu­van ih­mis­suh­de­pi­rue­tin lo­maan.

Kuva & ääni

Hitusen puuteroitu, mutta miellyttävän virkeä ja skarppi kuva on tyylikkään televisiomainen. Salaisista kansioista ikuisesti muistettavan Mark Snown musiikkiraidan myötä audiovisuaalinen kuosi tuntuu kuin kyseisestä sarjasta napatulta, mutta nyt maukkaasti tähän päivään päivitetyltä. Tehosteet toimivat hyvin tilassa ja anti on mukavan rouheaa.

Ekstrat

Ekstroissa poistettuja kommenttiraita (ohjaaja, piirtäjä Bill Sienkoewicz), kohtauksia (11 min.), teaseri, traileri, hyvä kooste tarinan juurista (7 min.) ja kooste uusista kasvoista (7 min.). (IJ)
22/02/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy