Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Last Shot – viimeinen otos

The Last Shot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111991EAN: 7393834521302

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­nio ko­me­dia FBI agen­tis­ta, jo­ka kek­sii ryh­tyä elo­ku­va­tuot­ta­jak­si päästäk­seen lä­hel­le jah­taa­maan­sa ma­fioo­soa.

Mai­nio ko­me­dia FBI agen­tis­ta (A­lec Bal­dwin), jo­ka kek­sii ryh­tyä elo­ku­va­tuot­ta­jak­si päästäk­seen lä­hel­le jah­taa­maan­sa ma­fioo­soa. Pa­haa-aa­vis­ta­ma­ton wan­na­bee oh­jaa­ja (Matt­hew Bro­de­rick) luu­lee ku­vaa­van­sa unel­mien­sa elo­ku­vaa, vaik­ka Ari­zo­nan aa­vik­ko ja kak­tuk­set vaih­tu­vat­kin ur­baa­niin Rho­de Is­lan­diin ja sa­tee­seen.
Her­vo­ton al­kua­se­tel­ma on yllättäen peräi­sin to­sielämän FBI-pei­teo­pe­raa­tios­ta, mut­ta tus­kin­pa sen osal­li­sil­la on ol­lut yhtä rat­ki­rie­mu­kas­ta kuin tämän sähläyk­sen ja ko­los­saa­li­sen fars­sin kat­so­jal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvätasoinen julkaisu. Kuva on miellyttävän tarkka ja väritoistoltaan toimiva, ja vaikka kohinaa esiintyykin on vaikutelma keskimääräisen levollinen. Ääniraita on sisällöllisesti yksinkertainen, mutta dialogiltaan selkeä ja sattunnaisilta tehosteiltaan hallittu. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ohjaajan alustuksin (10 min.), hyvä dokumentti tosipohjasta (12 min.), Joan Cusack montaasi (1 min.) mahdollisuus katsoa elokuva Robert Evansin kerronnan kanssa (2 min 18 sek uutta materiaalia) ja pari piiloekstraa. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy