Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Midsomerin murhat - kausi 17

Midsomer Murders Series 17 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009-2010Kesto: 712 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 251659EAN: 6438044272055

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ca­ro­li­ne Gra­ha­min hah­moi­hin pe­rus­tu­va Mid­so­me­rin mur­hat on ete­nemässä brit­tiläi­sen ITV:n suo­si­tus­ta, vuon­na 1996 al­ka­nees­ta sar­jas­ta ruot­sa­lai­sen SVT:n tuo­tan­nok­si.

Ca­ro­li­ne Gra­ha­min hah­moi­hin pe­rus­tu­va Mid­so­me­rin mur­hat on ete­nemässä brit­tiläi­sen ITV:n suo­si­tus­ta, vuon­na 1996 al­ka­nees­ta sar­jas­ta ruot­sa­lai­sen SVT:n tuo­tan­nok­si. Seit­semän­nen­tois­ta bok­sin sä­vy on hai­keah­ko, sillä sa­la­po­lii­si­na tai­ta­ma­ton­kin kat­so­ja ymmärtää vih­jeen: yli­ko­mi­sa­rio Tom Bar­na­by jää vih­doin eläk­keel­le.
Da Vin­ci –­koo­dia pa­ro­di­soi­vas­sa jak­sos­sa Guil­lau­men miek­ka esi­tellään seu­raa­ja­kin, Brigh­to­nis­sa toi­mi­va serk­ku John Bar­na­by (Neil Dud­geon).
Vii­mei­nen bok­sin jak­so Mur­haan so­pi­va muis­tut­taa her­kul­li­ses­ti Asté­rix ja alp­pi­kuk­ka –­sar­ja­ku­vaa, kun Bar­na­byt mat­kus­ta­vat kyl­pylään saa­maan hoi­to­ja. Vas­ta­ha­koi­nen Bar­na­by kar­kai­lee pu­biin real alen ja pih­vin pa­keil­le. Sa­mal­la hän pelkää kuo­le­van­sa isänsä ta­paan syn­tymäpäivänään. Jak­son lo­pul­la val­ta vaih­tuu lo­pul­li­ses­ti.
Yk­si kaik­kien ai­ko­jen le­vin­nein brit­ti­sar­ja on ve­don­nut sym­paat­ti­suu­del­laan ja ta­sa­laa­tui­suu­del­laan. Kum­mois­ta tv-tai­det­ta ei ole ta­voi­tel­tu, mut­ta kun tun­nel­ma on oi­kea, kat­so­ja seu­raa vuo­si­kau­sia.
Neil Dud­geo­nil­la on vai­kea tehtävä pitää in­ten­si­teet­tiä yllä, sillä John Nett­les on jo Ber­ge­ra­cis­ta as­tien ol­lut yk­si miel­lyttä­vim­mistä tv-dek­ka­reis­ta. Hän ei ehkä ve­toa ä­lyyn, mut­ta tun­ne­puo­lel­la hän huo­kuu brit­tiläi­sittäin ou­toa ai­tout­ta.
Muut jak­sot: Mit­ta­ti­laus­mur­hat, Ver­ta sa­tu­las­sa, Hil­jai­nen maa, Mes­ta­ri­luok­ka, Nyrk­kei­ly ja Ei meidän pi­hal­lam­me.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-kuva näyttää laadukkaalta. Ääniraita keskittyy dialogiin. Ei ekstroja. (PS)
15/02/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy