Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Superman Returns - kahden levyn erikoisjulkaisu

Superman Returns 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203021EAN: 7321944823375

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywoo­din lo­giik­ka tun­tuu yk­sioi­koi­sel­ta.

Hol­lywoo­din lo­giik­ka tun­tuu yk­sioi­koi­sel­ta. Kos­ka oh­jaa­ja Bryan Sin­ger on­nis­tui te­kemään tyy­likkäitä X-Men –e­lo­ku­via, hän saat­tai­si on­nis­tua mah­dot­to­mas­sa. Teräs­mies tun­tuu kui­ten­kin ai­na­kin suo­ma­lai­sit­tain pe­rin yk­siu­lot­tei­sel­ta hah­mol­ta, vaik­ka hän­kin kär­si iden­ti­teet­tik­rii­sistä jo 1930-lu­vun lo­pun Jer­ry Sie­ge­lin ja Joe Shus­te­rin DC-sar­ja­ku­vis­sa.
E­fek­tit ovat to­ki hans­kas­sa, ja Bran­don Routh me­nee siinä missä Ch­ris­top­her Ree­ve kol­me vuo­si­kym­mentä sit­ten. Ke­vin Spa­ceyn Lex Lut­hor jää puo­li­tie­hen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva elää jonkin verran yksityiskohdiltaan. Muuten laadukasta jälkeä. Ääniraita soi tömäkästi ja tilaa luoden. Ekstroissa peräti 172 min. dokumentteja, 4 min. Marlon Brandon kloonauksesta uuteen ”rooliinsa”, 14 min. poistettuja kohtauksia, traileri, tiiseri ja pelitraileri. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy