Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Morbius

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018023482

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nai­ses­ta ve­ri­sai­rau­des­ta kär­sivä tut­ki­ja ty­kittää it­seensä ko­keel­lis­ta see­ru­mia, jo­ka yh­distää ih­mi­sen ja le­pa­kon pe­rimää.

Har­vi­nai­ses­ta ve­ri­sai­rau­des­ta kär­sivä tut­ki­ja (Ja­red Le­to) ty­kittää it­seensä ko­keel­lis­ta see­ru­mia, jo­ka yh­distää ih­mi­sen ja le­pa­kon pe­rimää. Vai­kean ko­ro­nan si­jaan mies muun­tau­tuu vam­pyy­rik­si, jol­la on ad­dik­tio ve­reen ja ar­mo­ton hin­ku pe­las­taa maail­ma.
A­sial­li­nen au­dio­vi­suaa­li­nen kuo­si peittää al­leen ko­vin hep­poi­sen, mut­ta sar­ja­ku­vae­lo­ku­vien jou­kos­sa suo­ra­vii­vai­sen ki­vut­to­man ta­ri­nan. Toi­min­ta­jak­sois­sa ei juu­ri ole yri­tystä sillä pal­joa ge­nee­ri­sem­min näistä ei voi­si sel­viy­tyä. Koh­tuul­li­sen kiin­nos­ta­van ja vam­pyy­ri­my­to­lo­giaa ke­vyes­ti mo­der­ni­soi­van alun jäl­keen me­no vä­hi­tel­len hyy­tyy.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Mar­ve­lin sar­ja­ku­vaan, jos­ta nyt pe­da­taan yhtä pe­lu­ria Spi­der-Ma­nin uni­ver­su­miin. Vai­sun vas­taa­no­ton saa­nut elo­ku­va ei ole oi­keas­ti synkkä eikä toi­saal­ta fan­tas­ti­sen len­no­kas vaan jo­ta­kin näi­den vä­li­maas­tos­ta pop­corn-y­leisön mie­lik­si. Omin­ta­kei­set piir­teet kar­siu­tu­vat pois al­ku­soi­ton myötä, mut­ta ge­nee­ri­sen viih­dyttävänä sar­jis-e­lo­ku­va­na tämä on ai­na­kin nä­tis­ti ku­vi­tet­tu seik­kai­lu.

Kuva

Erinomainen kuva on tummasävyinen, skarppi ja vakaa hurjimmissakin tietokonetehostetussa piruetissa.

Ääni

Äänipuolella dialogi välittyy puhtaasti ja tehosekoittimen käynnistyessä anti on armotonta, joskaan ei erityisen inspiroitunutta.

Ekstrat

Ekstroissa mokia (3 min.), koosteita (yht. 31 min.). (IJ)
08/08/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy