Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaunis mieli

A Beautiful Mind 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­ve­la, mie­lekkääs­ti pu­not­tu psy­ko­lo­gi­nen ta­ri­na, jon­ka lo­pul­lis­ta ole­mus­ta on vai­kea en­na­koi­da.

O­ve­la, mie­lekkääs­ti pu­not­tu psy­ko­lo­gi­nen ta­ri­na, jon­ka lo­pul­lis­ta ole­mus­ta on vai­kea en­na­koi­da. Ih­mis­mie­li ja lo­giik­ka vievät hel­pos­ti huo­mion, mut­ta rak­kaus­ta­ri­na on sil­le oleel­li­nen ja us­kot­ta­va vas­ta­voi­ma.
Su­rul­li­sem­pi kuin useim­mat Howar­din elo­ku­vis­ta, mut­ta sil­ti oh­jaa­jal­le tyy­pil­li­nen huu­mo­ri pil­kah­te­lee vai­kei­den­kin tee­mo­jen lä­pi tah­dik­kaas­ti, mistä kii­tos kuu­luu myös sym­paat­ti­sil­le hah­moil­le ja tai­dok­kail­le näyt­te­lijöil­le. Muis­tut­taa mo­nel­la ta­voin Kuu­det­ta ais­tia, mut­ta käyttää te­ho­kei­no­na säi­kyt­te­lyn si­jaan huu­mo­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Sävykäs, laadultaan erinomainen kuva sortuu vain ajoittain lievään pehmeyteen. Elävä ääniraita, jonka kruunaa elegantti teema. Mittavien ekstrojen tuplalevysetti: ohjaajan ja käsikirjoittajan kommenttiraidat, puoli tuntia poistettuja kohtauksia, käsikirjoitus, making of, traileri ja laaja skaala erilaisia dokumentteja - kaikki suomeksi tekstitettyinä. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Russell Crowe
Tarina: Akiva Goldsman Sylvia Nasar
Kuvaus: Roger Deakins
Musiikki: James Horner
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy