Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

007 rakastettuni - Special Edition

The Spy Who Loved Me 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

007 ra­kas­tet­tu­ni te­kee tyy­lillä sen, minkä Kuu­ra­ket­ti pi­laa liial­li­sel­la hössö­tyk­sellä.

007 ra­kas­tet­tu­ni te­kee tyy­lillä sen, minkä Kuu­ra­ket­ti pi­laa liial­li­sel­la hössö­tyk­sellä. Moo­ren pa­ras. Jawn entrée. Myös yk­si par­hais­ta tun­na­reis­ta: Car­ly Si­mo­nin "No­bo­dy Does It Bet­ter".

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, joka näyttää ääriolosuhteet tavalla, joka on valovuoden päässä suttuisista VHS:stä tai pan&scan-versioista. Toistaa Gizan pimeyden ja aavikon kirkkauden upeasti. Pätevä äänen uudelleen masterointi kuudelle kanavalle. Ekstroissa kaksi dokumenttia: 41 min "Inside the SPWLM" ja 22 min. designeri Ken Adamin taidoista.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy