Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

High Fidelity

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nick Horn­byn me­nes­tys­kir­jaan pe­rus­tu­va vir­kistävä ko­me­dia vä­tys­te­levästä mu­sa­fa­naa­ti­kos­ta, jo­hon tyttöystävän lähtö pistää vauh­tia.

Nick Horn­byn me­nes­tys­kir­jaan pe­rus­tu­va vir­kistävä ko­me­dia vä­tys­te­levästä mu­sa­fa­naa­ti­kos­ta (John Cu­sack), jo­hon tyttöystävän lähtö pistää vauh­tia. Ka­ve­ri al­kaa poh­tia ai­kai­sem­pien suh­tei­den­sa ka­riu­tu­mis­ta ja päättää et­siä kä­siinsä top 5 hä­nen sydä­mensä sär­ke­nyttä ex-tyttöystävää ky­syäk­seen näiltä, mikä oi­kein me­ni vi­kaan. Chi­ca­go tuu­raa Horn­byn Lon­too­ta, eikä pai­kal­la oi­keas­taan ole vä­liä, sillä pääa­sia­na ovat mu­siik­ki ja nai­set. Sym­paat­ti­sis­ta hah­mois­ta vä­littää. Su­ju­va, ajoit­tain epä­ta­val­li­nen­kin ker­ron­ta peittää hy­vin ta­ri­nan ta­va­no­mai­suu­det.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hetkittäin hieman turhan pehmeä, mutta ehdottomasti huipputasoa kuitenkin. Virkeä, musiikkipitoinen ääniraita on niin ikään kunnossa, ja vaikkei toimintaleffasta olekaan kyse, löytyy raidalta myös dynamiikkaa. Traileri (DD5.0), 9 anamorfista poistettua kohtausta ja lyhyet haastattelut Cusackin ja ohjaajan kanssa. Bruce Springsteenin walk-on. Mukana myös Catherine Zeta-Jones ja Tim Robbins. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy