Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Stuart Little 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 75 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lisää pik­ku­hii­ren seik­kai­lu­ja ih­mis­maail­mas­sa.

Lisää pik­ku­hii­ren seik­kai­lu­ja ih­mis­maail­mas­sa. Sa­no­ma vai­kut­taa yk­sin­ker­tais­tu­neen, mut­ta to­teu­tus on edel­leen ta­so­kas­ta. Al­ku­peräi­sinä ää­ninä mm. Mic­hael J. Fox, Bil­ly Crys­tal ja Ja­mes Woods. Al­ku­peräi­nen 5.1-ka­na­vai­nen eng­lan­nin­kie­li­nen ää­ni­rai­ta yltää ajoit­tain ti­la­tun­tuun, ja myös DS-koo­dat­tu suo­men­kie­li­nen ää­ni­rai­ta toi­mii koh­ta­lai­ses­ti, vaik­ka kuu­los­taa­kin ikävän du­ba­tul­ta.
Hyvä, kir­kas ja miel­lyttävän häi­riötön ku­va. Ekst­rois­sa mm. HBO:n ma­king of (24 min.), kol­me do­ku­ment­tia (34 min.) sekä oh­jaa­jan ja vi­suaa­lis­ten te­hos­tei­den pa­ris­sa työs­ken­nel­leen Je­ro­me Che­nin kom­ment­ti­rai­ta.(IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy