Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kivettynyt metsä

The Petrified Forest 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1936Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 19744EAN: 7321944652265

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Vah­vin sel­viää hen­gissä.

Vah­vin sel­viää hen­gissä. Broa­dway-näy­telmästä Les­lie Howar­din ja Bet­te Da­vi­sin täh­tey­den va­raan työs­tet­ty kid­nap­pausd­raa­ma muut­tui ai­ka äk­kiä Humph­rey Bo­gar­tin uu­den, ko­vak­si­kei­te­tyn ko­va­naa­man entréek­si. Tämä on elo­ku­va­his­to­riaa juu­ri Bo­gar­tin en­simmäi­sen me­nes­tys­roo­lin vuok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Vanhahtava mustavalkokuva ei ole tarkimpia. Vertikaalisia printtivikoja. Monoraidan soundit tulevat laatikkomaisina. Ekstroissa tutkijan kommenttiraita, 16 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy