Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Elämä pelissä

Blind Side 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 227908EAN: 5051895041345

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­ki on kiin­ni näkö­kul­mas­ta.

Kaik­ki on kiin­ni näkö­kul­mas­ta. Näin on Elämä pe­lissä –e­lo­ku­vas­sa­kin.
Ur­hei­lu­per­heen ku­vaa­mi­nen me­nee hel­pos­ti ma­kaa­be­rik­si. Tämä aja­tus kum­mit­te­lee kat­so­jan ta­ka­rai­vos­sa, mut­ta te­kijä­tii­mi pys­tyy on­nek­sen­sa te­kemään hyvän draa­man ylei­sin­hi­mil­li­sestä näkö­kul­mas­ta.
Se­kin aut­taa, että kat­so­ja tietää kai­ken pe­rus­tu­van pääl­li­sin puo­lin to­del­li­siin ta­pah­tu­miin.
Mic­hael Oher ei ol­lut kos­kaan nuk­ku­nut omas­sa sän­gyssä, kun Memp­hi­sissä asu­va Tuo­hyn per­he ot­taa hä­net huos­taan­sa. Jät­timäi­sestä ko­los­sis­ta su­keu­tuu yk­si NFL:n le­gen­dois­ta.
Mark Twain­mais­ta sa­tii­ria ja yh­teis­kun­nal­lis­ta kri­tiik­kiä tässä edus­ta­vat etelässä edel­leen vai­kut­ta­vat ra­sis­ti­set pe­rin­teet. Va­lin­ta mennä pe­laa­maan Ten­nes­seen tai Mis­sis­si­pin Ox­for­diin on po­liit­ti­nen päätös. Juu­ri Ox­for­dis­sa en­simmäi­nen mus­ta opis­ke­li­ja as­tui sisään etelä­val­tion ylio­pis­ton oves­ta sisään. Se­kin vas­ta 1960-lu­vul­la.
Ka­ve­ri­ni opis­ke­li­vat 1980-lu­vun tait­tees­sa juu­ri sa­mai­ses­sa Ox­for­dis­sa, Ole Mis­sissä. Viehättävä paik­ka. Pai­kal­li­nen ka­ve­ri päi­vit­te­li kui­ten­kin kul­ma­kup­pi­las­sa, että paik­ka­kun­nal­la hau­lik­ko tömäh­te­lee har­va se il­ta, mut­ta kaik­ki jättävät oven­sa lu­kit­se­mat­ta. Kaik­ki on suh­teel­lis­ta.
E­lo­ku­van ar­vo ja heik­kous on ai­ka­moi­nen kilt­teys. Täy­tyy kat­soa tark­kaan pin­nan al­le. Bus­hia tässä jo­ka ta­pauk­ses­sa viedään hie­no­va­rai­ses­ti kuin si­kaa tal­lin taak­se. Oba­man ajan tun­nel­mia siis.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Näin on myös DVD:llä, mutta ero BD:n hyväksi on selkeä. Ekstroissa 53 min. haastattelut, 20 min dokumentti ja seitsemän minuuttia poistettuja kohtauksia. (PS)
21/10/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy