Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Christine

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083106102

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ch­ris­ti­ne Chub­buc­kin to­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va elo­ku­va pu­reu­tuu pii­kikkää­seen ai­hee­seen ma­sen­nuk­sen kans­sa kamp­pail­lees­ta tv-­toi­mit­ta­jas­ta, jo­ka pää­tyi am­pu­maan it­sensä suo­ras­sa lä­he­tyk­sessä vuon­na 1974.

Ch­ris­ti­ne Chub­buc­kin to­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va elo­ku­va pu­reu­tuu pii­kikkää­seen ai­hee­seen ma­sen­nuk­sen kans­sa kamp­pail­lees­ta tv-toi­mit­ta­jas­ta, jo­ka pää­tyi am­pu­maan it­sensä suo­ras­sa lä­he­tyk­sessä vuon­na 1974.
E­lo­ku­va esit­te­lee hah­mon­sa har­kit­se­vas­ti ja luo vas­toinkäy­mis­ten eta­pit us­kot­ta­vas­ti. Kaik­ki yk­si­tyis­koh­dat tun­tu­vat avau­tu­van to­tuu­den­mu­kai­ses­ti eikä elo­ku­val­li­sia va­pauk­sia ole käytännössä otet­tu. Ajoit­tain ker­ron­ta käväi­see muu­ta­man sydä­men is­kun ver­ran ke­peämmällä puo­lel­la ar­jen ab­sur­diut­ta li­pai­se­vien ha­vain­to­jen kaut­ta, mut­ta nämä on to­teu­tet­tu tah­dik­kaas­ti ja va­ka­vaa il­mettä rik­ko­mat­ta.
Sun­dan­ce-e­lo­ku­va­juh­lil­la en­si-il­tan­sa saa­nut elo­ku­va ei ole suo­ra­nai­ses­ti vai­keaa kat­sot­ta­vaa, eikä toi­saal­ta lain­kaan ai­heel­laan mässäi­levä. Tästä huo­li­mat­ta ker­ron­ta jää hel­pos­ti etäi­sek­si, me­kaa­ni­sen us­kot­ta­vak­si dra­ma­ti­soin­nik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Periodipesty kuva on kiitettävän erotteleva ja moitteettoman vakaa. Vähäeleinen ääniraita tyytyy läsnäolon realismiin. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (15 min.). (IJ)
01/04/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy