Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kesytöntä kiihkoa

Naked Jungle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1953Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 40441EAN: 6415015510002

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­telä-A­me­rik­ka 1901: nuo­ri nai­nen sol­mii etä­tyy­liin avio­lii­ton plan­taa­si­no­mis­ta­jan kans­sa ja mat­kaa uu­teen ko­tiin­sa.

E­telä-A­me­rik­ka 1901: nuo­ri nai­nen (E­lea­nor Par­ker) sol­mii etä­tyy­liin avio­lii­ton plan­taa­si­no­mis­ta­jan (C­harl­ton Hes­ton) kans­sa ja mat­kaa uu­teen ko­tiin­sa. Tiuk­ka­huu­li­nen avio­mies ei ole hel­poim­pia kump­pa­nei­ta.
Yl­tiö­me­lod­raa­maa haus­kas­ti hyö­dyntävä ta­ri­na muut­tuu lop­pu­puo­lel­la seik­kai­lue­lo­ku­vak­si. Ai­ka har­voin laa­tue­lo­ku­vis­sa näh­ty Wil­liam Con­rad (tv:n Frank Can­non) hoi­taa tyy­lillä ko­mi­sa­rion roo­lin. Oh­jaa­jan ta­paan sci­fi-gen­ressä pää­työnsä teh­neen Geor­ge Pa­lin tuot­ta­ma elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin tarkka kuva. Pastellivärit toistuvat kauniisti. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy