Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lapsia ja aikuisia – kuinka heitä tehdään

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 6438044009453

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­nio nä­ke­mys, hy­vin va­li­tut näyt­te­lijät ja ajan­koh­tai­nen ai­he.

Mai­nio nä­ke­mys, hy­vin va­li­tut näyt­te­lijät ja ajan­koh­tai­nen ai­he. Mikään ei ole niin it­sekästä kuin pa­ri­suh­de ja lap­sen te­ko.
Lap­sia ja ai­kui­sia on mai­nio kan­na­not­to ih­mi­sen oi­keu­teen saa­da omaa bio­lo­gis­ta jäl­ki­kas­vua oli sit­ten rak­kau­det­to­mas­sa lii­tos­sa elävä he­te­ro, ra­kas­ta­va les­bo tai muu­ten tun­ne­vam­mai­nen.
Min­na Haap­kylä sai vih­doin roo­lin, jo­hon hä­nen ha­bi­tuk­sen­sa on ai­na vii­tan­nut. Jos tätä bei­bi­fei­sa­ria eivät äijät ku­se­ta niin ei ketään. Mint­tu Mus­ta­kal­lio te­kee hie­non roo­lin les­bon roo­liaan ta­pai­le­va­na Väestö­lii­ton tut­ki­ja­na. Ka­ri-Pek­ka Toi­vo­nen jat­kaa kas­vot­to­mien roo­lien­sa jäl­keen hie­noa sar­jaan­sa, jo­ka al­koi Kuk­kia & si­don­taa –e­lo­ku­vas­sa.
E­tu­kan­nen mu­kaan tämä nau­rat­taa ja kas­vaa oi­keak­si rak­kau­se­lo­ku­vak­si. Jaa-a, vai­pan­vaih­don ja muun rie­hun­nan jäl­keen va­lit­sen kyllä sa­na­ni toi­sin. Mai­nio it­sek­kyy­den ku­vaus tämä on. Lap­set ovat nop­pa ru­le­tis­sam­me.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat täysin parisuhteen vastaisella tasolla, eivätkä herätä mitään vaateita. Ekstroissa kommenttiraita, seitsemän poistettua kohtausta, 17 min. tupateatteria, tiiseri, traileri, tv-mainos ja kaksi musiikkivideota. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy