Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lihan värinä

Carne trémula 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.24
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ( Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­kaa Mad­ri­dis­sa vuon­na 1970.

Al­kaa Mad­ri­dis­sa vuon­na 1970. Fran­con op­po­si­tion jär­jes­tel­lessä vas­ta­rin­taa nuo­ri pros­ti­tuoi­tu (Pe­ne­lo­pe Cruz) syn­nyttää bus­sis­sa pää­hen­kilö Vic­tor Pla­zan. Bus­sin kyl­jessä kon­do­mi­mai­nos lu­paa: Var­muus taat­tu. 20 vuo­den päästä mies (Li­ber­to Ra­bal) bai­laa yössä, ja sä­vy muut­tuu jän­ni­ty­se­lo­ku­van suun­taan. Pe­rus­tuu löyhäs­ti Ruth Ren­del­lin kir­jaan. Jen­keissä ni­mellä Li­ve Flesh.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman pehmeä ja kohinainen kuva. Selkeä ääniraita pidättäytyy dialogissa. Ekstroihin on tallennettu traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy