Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aarreplaneetta

Treasure Planet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.69
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lu­kee­ko ny­ky­nuo­ri klas­si­sia seik­kai­lu­ro­maa­ne­ja?

Lu­kee­ko ny­ky­nuo­ri klas­si­sia seik­kai­lu­ro­maa­ne­ja? Tus­kin, vaik­ka Ro­bert Louis Ste­ven­so­nin ja kump­pa­nei­den re­nes­sans­si on odo­tet­ta­vis­sa jos­kus sa­dan vuo­den päästä. Dis­ney siir­si Aar­re­saa­ren sci­fi-ta­ri­nak­si, mikä on lai­ha loh­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu dokumentti piraateista, aarteenetsintäpeli, musiikkivideo, kuvaselostus, kulissien takana ja poistettuja kohtauksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy