Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Little Miss Sunshine

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­gyp­ti, Roo­ma tai Yh­dys­val­lat.

E­gyp­ti, Roo­ma tai Yh­dys­val­lat. Kul­loi­nen­kin maail­man­val­ta pitää sisällään maail­man par­haat ja huo­noim­mat ai­nek­set, mut­ta it­sek­ri­tiik­ki saa­ti nau­ru omal­le pei­li­ku­val­le ei tun­nu mah­tu­van se­kaan. Sik­si Hoo­ve­rin per­heen mat­ka las­ten mis­si­ki­soi­hin on eh­dot­to­mas­ti suo­si­tel­ta­vaa seu­rat­ta­vaa, jos kat­so­jaa kiin­nos­taa elämän tar­koi­tus, fi­lo­so­fi­set poh­din­nat ja län­si­mai­sen elämän­ta­van rap­pio.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, dokumentinomaisuutta rakeisuudella tavoitteleva kuva. Ääniraita ajaa asiansa. Ekstroissa kommenttiraita ja vaihtoehtoloppuja kommentein. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy