Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

AT13 - isku pimeästä

The Red Phone 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106290EAN: 5706132359294

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

An­ti­ter­ro­ris­ti­ryhmä AT13 tais­te­lee maail­man­rau­han puo­les­ta omil­la te­ho­kei­noil­laan.

An­ti­ter­ro­ris­ti­ryhmä AT13 tais­te­lee maail­man­rau­han puo­les­ta omil­la te­ho­kei­noil­laan. Maail­maa kier­retään kuin pa­rem­mas­sa­kin agent­ti­seik­kai­lus­sa, ja se­kaan sot­ke­taan pe­rin­tei­set hen­kilö­koh­tai­set int­res­sit.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on sameahko, mutta hyväsävyinen. Monikanavaisuutta käytetään tehokkaasti. Ääniraita on hyvin hallittu, tehosteet eivät puske liiaksi päälle. Ekstroissa on trailereita, haastatteluita, sekä 26 min. making of. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy