Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Phenomena

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 1.63*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Da­rio Ar­gen­ton klas­si­koi­hin kuu­lu­va Phe­no­me­na ker­too tytöstä, jo­ka pys­tyy kom­mu­ni­koi­maan hyön­teis­ten kans­sa.

Da­rio Ar­gen­ton klas­si­koi­hin kuu­lu­va Phe­no­me­na ker­too tytöstä (nuo­ri ja hie­no Jen­ni­fer Con­nel­ly), jo­ka pys­tyy kom­mu­ni­koi­maan hyön­teis­ten kans­sa. Sar­ja­mur­haa­ja rie­huu ja hyön­tei­set aut­ta­vat tyttöä. Mes­ta­rin par­hai­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Runollinen italogiallo, jonka kuva on kohtuullisen hyvä, gore-levyksi jopa erinomainen. Levy on jenkeille tapaus, sillä aiemmin tätä on saanut vain Creepers-nimisenä ja 28 minuuttia lyhyempänä. Argenton elokuville tuttu soundi tehoaa. Kohtuullisesti ekstroja: audioraita, dokumentti, ohjaajan haastattelu, traileri ja Bill Wymanin musiikkivideo. R0-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy