Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Phenomena

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 1.63*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Da­rio Ar­gen­ton klas­si­koi­hin kuu­lu­va Phe­no­me­na ker­too tytöstä, jo­ka pys­tyy kom­mu­ni­koi­maan hyön­teis­ten kans­sa.

Da­rio Ar­gen­ton klas­si­koi­hin kuu­lu­va Phe­no­me­na ker­too tytöstä (nuo­ri ja hie­no Jen­ni­fer Con­nel­ly), jo­ka pys­tyy kom­mu­ni­koi­maan hyön­teis­ten kans­sa. Sar­ja­mur­haa­ja rie­huu ja hyön­tei­set aut­ta­vat tyttöä. Mes­ta­rin par­hai­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Runollinen italogiallo, jonka kuva on kohtuullisen hyvä, gore-levyksi jopa erinomainen. Levy on jenkeille tapaus, sillä aiemmin tätä on saanut vain Creepers-nimisenä ja 28 minuuttia lyhyempänä. Argenton elokuville tuttu soundi tehoaa. Kohtuullisesti ekstroja: audioraita, dokumentti, ohjaajan haastattelu, traileri ja Bill Wymanin musiikkivideo. R0-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy