Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kosto on suloinen

John Tucker Must Die 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203962EAN: 6438044100655

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kou­lun ko­ris­san­ka­ri ko­kee mim­mi­lii­gan re­kyy­lin pe­lat­tuaan liian mo­nel­la kentällä yhtä ai­kaa.

Kou­lun ko­ris­san­ka­ri ko­kee mim­mi­lii­gan re­kyy­lin pe­lat­tuaan liian mo­nel­la kentällä yhtä ai­kaa. Uu­den op­pi­laan joh­dol­la kol­me ko­vin­ta ko­ke­nut­ta aloit­ta­vat kam­pan­jan po­jan mai­neen ja sydä­men murs­kaa­mi­sek­si. Ta­ri­nan kään­teet ovat ar­vat­ta­via, mut­ta vit­sit ilah­dut­ta­vas­ti eivät. Par­haim­mil­laan tämä on her­kul­li­sen na­pa­kas­ti kir­joi­tet­tu, var­man it­se­tie­toi­nen ja räväkkä tei­ni­ko­me­dia.

Kuva & ääni

Väripinnoissa esiintyy hieman ylimääräistä kuhinaa ja kohina on havaittavaa, mutta muutoin jälki on hyvää perustasoa. Ääniraita voisi sisällöllisesti hyötyä energisemmästä musiikkiraidasta, mutta tälläisenään toisto on vaatimattoman ongelmatonta.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja leikkaaja Matthew Friedmanin keskimääräinen kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein (1 min.), sekalainen kokoelma dokkareita (13 min.), musiikkivideo ja live-taltiointi. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy