Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Last Ride – viimeinen kosto

The Last Ride 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110841EAN: 5050582299953

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Te­le­vi­siol­le teh­ty tyhjäkäyn­ti­nen toi­min­tae­lo­ku­va van­ki­la­tuo­mion­sa is­tu­nees­ta pank­ki­ros­vos­ta, jo­ka nyt ha­luaa kos­taa ko­ke­man­sa vää­ryy­det.

Te­le­vi­siol­le teh­ty tyhjäkäyn­ti­nen toi­min­tae­lo­ku­va van­ki­la­tuo­mion­sa is­tu­nees­ta pank­ki­ros­vos­ta (Den­nis Hop­per), jo­ka nyt ha­luaa kos­taa ko­ke­man­sa vää­ryy­det. Avuk­seen hän saa sa­mo­ja pol­ku­ja ha­pui­le­van po­jan­poi­kan­sa ja tämän näpsäkän me­kaa­nik­ko­tyttö­ka­ve­rin. Köyhän mie­hen Fast and the Fu­rious, mikä te­kee tästä to­del­la rik­kaan esi­tyk­sen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hetkittäin täysin moitteeton: erinomaisen tarkka, levollinen ja väritoistoltaan tunnelmallisen sävykäs ja hallittu. Kompastuskiveksi muodostuu kuitenkin toiston terävyys, jonka suhteen liikutaan hyvin keskimääräisellä laatutasolla. Myös kohina on keskimäärin huomattavaa. Ääniraita on sisällöllisesti ponneton, mutta tekniseltä anniltaan periaatteessa vaikuttavan tehokas. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy