Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

101 dalmatialaista

One Hundred and One Dalmatians 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 76 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä on Dis­neyn 1960-­lu­vun tyy­liä par­haim­mil­laan.

Tämä on Dis­neyn 1960-lu­vun tyy­liä par­haim­mil­laan. Miljöönä lois­taa Lon­too puis­toi­neen ja jär­vi­neen. Eri­tyi­sen mie­leen­pai­nu­va on Ju­lia Jul­ma­nen alias Cruel­la de Vil, jo­ka ha­luaa dal­ma­tia­lais­koi­rat turk­ki­tuo­tan­toon.
Ani­maa­tion erot­taa eng­lan­nin­kie­li­sen ni­mensä an­sios­ta näy­tel­lystä ver­sios­ta, jon­ka ni­messä on nu­me­ro­na 101.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy