Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shootfighter II

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Je­pa­ri-i­suk­ki ko­koaa is­ku­ryhmän van­hois­ta ot­te­li­jois­ta pal­jas­taak­seen poi­kan­sa tap­pa­neen kuo­lo­not­te­lui­ta jär­jestävän ri­kol­lis­ryhmän.

Je­pa­ri-i­suk­ki ko­koaa is­ku­ryhmän van­hois­ta ot­te­li­jois­ta pal­jas­taak­seen poi­kan­sa tap­pa­neen kuo­lo­not­te­lui­ta jär­jestävän ri­kol­lis­ryhmän. Ihas­tut­ta­van pe­rin­teistä ros­kaa, jos­sa on hyö­dyn­net­ty lä­hes jo­kai­nen ku­vi­tel­ta­vis­sa ole­va kli­see, mu­kaan lu­kien tuo­reen nai­systävän am­pu­mi­nen 67 se­kun­tia aa­mu­tak­kien et­si­mi­sen jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole ongelmaton, mutta esiintyvä epätarkkuus ja värinä on budjettiluokkaan nähden erittäin vähäistä. Ääniraitakaan ei ole täysin hutaistu, vaikka turhaa vaihtelua ei musiikkiin tai tehosteisiin olekaan saatu. Ekstraton. Ikäsuositus 18. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Paul Ziller
Pääosissa: Bolo Yeung
Tarina: Greg Mellott Pete Shaner
Kuvaus: Bernard Salzmann
Musiikki: Alex Wilkinson

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy