Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Bodyguard

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Las­kel­moi­vaa, mut­ta suo­sit­tua ro­mant­tis­ta viih­dettä.

Las­kel­moi­vaa, mut­ta suo­sit­tua ro­mant­tis­ta viih­dettä. Jo­pa rank­ka elo­ku­va, sillä he eivät saa toi­siaan.
On van­hen­tu­nut, kos­ka Ke­vin Cost­ne­rin ja Whit­ney Hous­to­nin täh­ti on las­ke­nut jo­ko epäon­nis­tu­nei­den pro­jek­tien tai yk­si­tyi­selämän on­gel­mien ta­kia. Mut­ta vuon­na 1992 tämä oli iso hit­ti, eikä vä­hi­ten suo­si­tun mu­siik­kin­sa vuok­si.
E­lo­ku­vaa aut­taa se, että kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta vas­ta­si Law­ren­ce Kas­dan. Bo­dy­guard on mie­hen en­simmäi­siä kässä­reitä ja muis­tut­taa ase­tel­mal­taan Pe­ter Ya­te­sin v. 1968 hit­tiä Bul­litt. Kas­dan kir­joit­ti­kin roo­lia alun­pe­rin Ste­ve Mc­Quee­nil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuvan kuvallinen ilmaisu on rehevä. Kuva on kuitenkin kohtuullisen rakeinen, tahattomasti tai ei. Ekstroina biografiat ja kaksi faktaruutua. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy