Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kadotettujen kuningatar

Queen of the Damned 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

An­ne Ri­cen vam­pyy­rik­ro­ni­koi­den Les­tat ryh­tyy goot­tior­kes­te­rin so­lis­tik­si ja saa vie­rel­leen al­ku­peräi­sen vam­pyy­ri­ku­nin­gat­ta­ren.

An­ne Ri­cen vam­pyy­rik­ro­ni­koi­den Les­tat (pä­tevä Stuart Town­send) ryh­tyy goot­tior­kes­te­rin so­lis­tik­si ja saa vie­rel­leen al­ku­peräi­sen vam­pyy­ri­ku­nin­gat­ta­ren (myö­hem­min traa­gi­ses­ti kuol­lut Aa­liyah). Mu­siik­kiin on pa­nos­tet­tu li­ki en­nen­kuu­lu­mat­to­mal­la ta­val­la

Kuva, ääni & ekstrat

Upea katsoa ja upea kuunnella. Ekstroissa kommenttiraita, 32 min. poistettuja kohtauksia, 10 min. dokumentti, 3 min. Aaliyahin muistelua, 12 min. haastattelu musiikista ja neljä musiikkivideota. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy