Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kadotettujen kuningatar

Queen of the Damned 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

An­ne Ri­cen vam­pyy­rik­ro­ni­koi­den Les­tat ryh­tyy goot­tior­kes­te­rin so­lis­tik­si ja saa vie­rel­leen al­ku­peräi­sen vam­pyy­ri­ku­nin­gat­ta­ren.

An­ne Ri­cen vam­pyy­rik­ro­ni­koi­den Les­tat (pä­tevä Stuart Town­send) ryh­tyy goot­tior­kes­te­rin so­lis­tik­si ja saa vie­rel­leen al­ku­peräi­sen vam­pyy­ri­ku­nin­gat­ta­ren (myö­hem­min traa­gi­ses­ti kuol­lut Aa­liyah). Mu­siik­kiin on pa­nos­tet­tu li­ki en­nen­kuu­lu­mat­to­mal­la ta­val­la

Kuva, ääni & ekstrat

Upea katsoa ja upea kuunnella. Ekstroissa kommenttiraita, 32 min. poistettuja kohtauksia, 10 min. dokumentti, 3 min. Aaliyahin muistelua, 12 min. haastattelu musiikista ja neljä musiikkivideota. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy