Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Aquaman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112748210

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hu­pi­hen­ki­nen su­per­san­ka­ri-­seik­kai­lu ve­si­mie­hestä, jo­ka pää­tyy häm­mentämään ikiai­kais­ta ka­la­vel­ko­jen sop­paa.

Hu­pi­hen­ki­nen su­per­san­ka­ri-seik­kai­lu ve­si­mie­hestä (Ga­me of Th­ro­ne­sin Ja­son Mo­moa), jo­ka pää­tyy häm­mentämään ikiai­kais­ta ka­la­vel­ko­jen sop­paa. Silmä­kark­ki on kun­nias­sa ja pik­se­li­pyör­teet ta­pis­sa, mut­ta kuin ih­meen kau­pal­la kei­tos py­syy viih­dyttävänä lop­puun­sa saak­ka. Epi­so­di on sil­ti räi­keäs­ti yli­pitkä.
Pe­lissä on odo­te­tus­ti val­ta ja maail­man­rau­ha, sekä maal­la että me­ressä, mut­ta ker­ron­nan muo­to on ve­toa­va ja vir­ta­vii­vai­nen. Sym­paat­tis­ten hah­mo­jen vetämä seik­kai­lu on ehkä muo­vi­nen, kli­sei­nen ja lop­puaan koh­den lä­peensä ar­vat­ta­va tai­val, mut­ta sa­mal­la kat­taus on osaa­va ja yllättävän mo­ni­puo­li­nen: sar­jis­toi­min­tapätkä, aar­re­jah­ti ja rak­kaus­ta­ri­na kuu­lu­vat kaik­ki tämän re­per­tuaa­riin. Koo­mi­nen ai­sa­pa­ri­kin on tällä ker­taa san­ka­ri it­se, jo­ka jättää pai­koin myös hok­sot­ti­mien käytön tu­le­val­le ku­nin­gat­ta­rel­leen (Am­ber Heard).

Kuva & ääni

Loistelias kuva luo vedenalaisen maailmansa ja megasarjan mätön näyttävästi. 2K:na mastetoitu kuva löytää miellyttävän määrän yksityiskohtia fantastisista miljöistään, ja myös näyttelijät istuvat niihin tyydyttävästi. Väritoisto on pirskahtelevaa ja luontevaa. Vaikutelma ottaa kaikuja vanhoista näytönohjaindemoista, mutta vedenalaisen illuusion haluaa ostaa. Ääniraita tuntuu sekin kuplivan luontevasti ja löytävän oman paikkansa jossakin Star Warsin ja Abyssin väliltä.

Ekstrat

4K-levy on ekstraton, mutta boksin HD-levy tarjoilee noin tunnin edestä koosteita elokuvan synnystä. (IJ)
10/05/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy